Sposób przygotowania

KALAFIOR OCZYŚCIĆ, PODZIELIĆ NA RÓŻYCZKI I ZETRZEĆ NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH . OGÓREK PRZEKROIĆ NA POŁOWĘ, WYDRĄŻYĆ NASIONA I POKROIĆ W PLASTERKI. WSZYSTKIE SKŁADNIKI SAŁATKI POŁĄCZYĆ Z MAJONEZEM, DOPRAWIĆ SOKIEM Z CYTRYNY, SOLĄ I PIEPRZEM.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny przepis i zapewne jest bardzo smaczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie jadlam nigdy...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    jak kalafior nie gotowany to chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    sprobuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ciekawe połaczenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !