Sposób przygotowania

Buraki obrać , pokroić w cienkie plastry.Zalać wodą , dodać liść laur., ziele ang., obraną całą cebulę, grzybek i gotować około 30 minut.Następnie dodać sok z kiszonej kapusty i doprawić do smaku.Podawać z posiekaną zieleniną ,ziemniakami , ja lubię z pierogami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój rzadko wychodzi taki czerwony muszę ten wypróbować
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Z uszkami pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    śliczny kolorek barszczyku:)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam takie barczyki
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię barszcz czerwony, a Twój ma piękny kolor. Doprawianie sokiem z kiszonej kapusty jest dla mnie nowością, muszę wypróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    Najlepszy barszcz pod słońcem!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Zjadłabym z przyjemnością taki gorący barszczyk
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze trochę i święta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    piękny kolorek
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam barszczyk :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Taki lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !