Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwony barszcz czysty

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1/2 kg buraków ,2 lwody
ziele angielskie
1 grzybek suszony
1 szklanka soku z kiszonej
kapusty

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwony barszcz czysty

Buraki obrać , pokroić w cienkie plastry.Zalać wodą , dodać liść laur., ziele ang., obraną całą cebulę, grzybek i gotować około 30 minut.Następnie dodać sok z kiszonej kapusty i doprawić do smaku.Podawać z posiekaną zieleniną ,ziemniakami , ja lubię z pierogami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 19.02.2014 21:29
Taki lubię :-)
m1monika 18.09.2013 11:27
uwielbiam barszczyk :-)
Iwusia 26.08.2013 23:00
piękny kolorek
IZABELA29 16.08.2013 06:42
jeszcze trochę i święta
plocia 18.04.2013 22:53
Zjadłabym z przyjemnością taki gorący barszczyk
bursztynek 20.09.2012 22:18
Najlepszy barszcz pod słońcem!
Karmel 06.02.2012 18:04
pyszny
joanna77 04.02.2012 17:50
super
anemon 01.01.2012 12:21
Lubię barszcz czerwony, a Twój ma piękny kolor. Doprawianie sokiem z kiszonej kapusty jest dla mnie nowością, muszę wypróbować.
PaniMISIOWA 03.11.2011 09:53
uwielbiam takie barczyki
ben-ka 11.06.2011 16:18
śliczny kolorek barszczyku:)
Aneta41 16.03.2011 10:00
Z uszkami pycha!
Kasia77
Kasia77 05.02.2011 10:59
mój rzadko wychodzi taki czerwony muszę ten wypróbować
Natalia/tubisiek 09.10.2010 09:24
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak