Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na noc,a następnie ugotować w tej samej wodzie, odcedzić i posiekać. Śledzie również namoczyć na noc, po czym obrać ze skóry i usunąć ości. Pokroić na niewielkie kawałki i ułożyć na półmisku, formując kształt ryby. Cebulę obrać, poszatkować, odsmazyć na rozgrzanym oleju, dodać do niej grzyby i krótko razem podsmażyć, a nastepnie ułożyć na śledziach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    muszę zapamietać :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    tak jeszcze nie jadłam!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !