Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórkowa z koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek kiszony 4 sztuki
ryż 10 dkg
koper 1 pęczek
bulion na żeberkach 2 kostki
kucharek, pieprz do smaku
śmietana kwaśna

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórkowa z koperkiem

Ogórki zetrzeć na grubej tarce. Dodać do wody, zagotować. Dodać kostki bulionowe. Gotować 20 minut, dodać ryż. Kiedy ryż będzie miękki, dodać posiekany koper, doprawić i zabielić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 30.09.2011 12:19
smaczna
IlonaAlbertos 19.10.2010 19:14
Uwielbiam zupę ogórkową. Jedna ze smaczniejszych zupek.
rosik93 09.10.2010 20:47
lubię ogórkową
Iwusia 09.10.2010 12:31
Pyszna zupka :)
Margo1 09.10.2010 12:27
tak ja też dawno nie jadłam zrobię po niedzieli
RenataZ-et 08.10.2010 23:15
Dawno nie jadłam, muszę zrobić :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak