Sposób przygotowania

Ogórki zetrzeć na grubej tarce. Dodać do wody, zagotować. Dodać kostki bulionowe. Gotować 20 minut, dodać ryż. Kiedy ryż będzie miękki, dodać posiekany koper, doprawić i zabielić śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Dawno nie jadłam, muszę zrobić :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    tak ja też dawno nie jadłam zrobię po niedzieli
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszna zupka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    lubię ogórkową
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam zupę ogórkową. Jedna ze smaczniejszych zupek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !