Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagowka z zoltym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

400g fasoli szparagowej konser
50g sera żółtego
50ml oliwy
natka pietruszki
sól, cukier, pieprz
czosnek ząbki 2
ketchup 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagowka z zoltym serem

Fasolke pokroic w kawalki dl 3 cm polaczyc z drobno posiekanym serem,oliwa , ketchupem i posiekana natka pietruszki, doprawic do smaku. Przelozyc do szklanej miski i udekorowac.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak