Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron rurki 300 dag
pieczarki 8 sztuk
natka pietruszki 1 pęczek
ser gouda 10 dag
papryka 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z papryką

pieczarki oczyścić i pokroić w cienkie plastry obsmażyć na oleju papryki umyć usunąć gniazda i pokroić na plasterki ser zetrzeć na tarce makaron ugotować na półmiękko osączyć wymieszać z pieczarkami i papryką i startym serem przyprawić do smaku przełożyć do naczynia żaroodpornego piec około 20minut w temp 200stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak