Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

puree arbuzowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

arbuz 1 szt
cukier puder 3 łyżki
sok z cytryny 1 łyżki
mięta 4 listki

Przepis i sposób przygotowania na: puree arbuzowe

Arbuz pokroić w kostkę i zmiksować. Wymieszać z cukrem pudrem i sokiem z cytryny. Przykryć salaterkę i wstawić do lodówki na min. 2 godz. Podawać w wysokich szklankach z ozdoba listków mięty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia21 20.04.2012 14:05
super
Emilia21 20.04.2012 14:05
super
Izabela28 28.01.2011 12:59
Ciekawy przepis:)
Ewelina43
Ewelina43 29.11.2010 15:44
super przepis
Natalia/tubisiek 20.11.2010 08:29
oryginalne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak