Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z rzeżuchą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzeżucha 10 dag
seler 10 dag
sok z cytryny 0,5 szt
oliwa
sól, pieprz
jabłko kwaśne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z rzeżuchą

Seler zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Skropić sokiem z cytryny.Rzeżuchę opłukać i drobno posiekać. Jabłko zetrzeć na tarce. Wszystko połączyć i przyprawić solą, pieprzem i sokiem z cytrryny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomek16 04.12.2010 12:27
skorzystam z przepisu ciekawe
Ewelina43
Ewelina43 14.11.2010 14:38
pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak