Sposób przygotowania

Rozgrzać na patelni masło, rozetrzeć z mąką, dolać rosołu, wymieszać. Agrest obrać z szypułek, umyć, dodać do zasmażki i zagotować. Żółtka rozetrzeć widelcem, dodać śmietanę, dokładnie razem wymieszać, a następnie dodać do sosu. podgrzać, ale nie dopuścić do zagotowania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    Do czego dodajesz ten sos?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    najczęściej do kurczaka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    ciekawy ten sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !