Sposób przygotowania

jajko wymieszać z mlekiem, doprawić solą. kromki chleba zamoczyć w mleku z obu stron. na patelni rozgrzać mocno olej, smażyć kromki z obu stron na zloty kolor. grzyby oczyścić, wymyć, drobno posiekać, smażyć 10 minut na margarynie, doprawić solą. na grzanki kłaść gorące grzyby, na wierzchu posypać drobno posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna kolacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Można jeszcze posypać wierzch startym serem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ale ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super pomysł
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !