Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fettucine carbonara

4.0
(27)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bekon 4 plastry
makaron 375 g
lekko ubite żółtka jaj 3 szt
śmietana 1 szklanka
parmezan starty 1/2 szklanki
szczypiorek posiekany 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fettucine carbonara

usmażyć bekon, aż bedzie chrupiacy,w miedzyczasie ugotuj makaron al dente.goracy makaron wymieszaj z żółtkami,śmietaną, serem i bekonem.posyp szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.01.2013 13:55
rewelacja
Margo1 24.01.2013 13:55
rewelacja
babcia
babcia 01.09.2012 00:20
chyba to kiedys jadłam
[email protected] 10.04.2012 11:05
pycha
kasienka23 01.12.2011 11:10
pyszne
kamyk 19.11.2011 08:40
nazwa jest niezła
Anna152 22.10.2011 09:23
mniam
usmiech 07.08.2011 13:14
ciekawe
anna1281 31.07.2011 15:12
super przepis :)
ilka_86 24.07.2011 08:48
super danie
Agnik 26.04.2011 16:49
fajne
kasiaw 18.03.2011 22:52
smakowicie brzmi
Edyta38 14.01.2011 21:05
mniam mniam:)))
mehia 13.11.2010 11:46
pyszne :)
monisia1977 04.11.2010 06:49
dobre
goofy9 25.09.2010 10:14
smakowitości
edyta44 06.09.2010 12:08
pychotka
Margo1 28.08.2010 10:43
Smaczne
Dorota76 26.08.2010 16:40
pyszne
Przemek4 02.08.2010 09:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak