Sposób przygotowania

ciasto: kefir, jajka, sodę i kakao wymieszać; dodać owoce.
kruszonka: margarynę stopić, dodać resztę składników, połączyć. do kruszonki wlać ciasto- wymieszać. wlać do blaszki i piec 45 minut.
krem: pół szklanki mleka rozrobić z dwiema mąkami. pozostałe mleko zagotować z cukrem, dodać rozrobione mąki, zagotować. budyń ostudzić. margarynę utrzeć, dodając stopniowo budyń i cukier waniliowy.
przygotować galaretkę według przepisu na opakowaniu. ciasto przekroić wzdłuż na dwie części; spód posmarować połową kremu, włożyć biszkopty, zalać tężejącą galaretką. drugi placek posmarować resztą kremu. posmarowaną stroną ułożyć na biszkoptach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super ciacho
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Chyba też dam się skusić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jeszcze takiego nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    miszelka

    wyszło pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piter

    apetycznie i zachęcająco wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !