Sposób przygotowania

Ser i masło włożyć do ronelka i na małym ogniu podgrzewać aż się rozpuści.Następnie dodać kminek , wymieszać ,jeszcze chwię podgrzewać a potem wylać do miseczki , zostawić do zastygnięcia i używać do pieczywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    tak jeszcze nie próbowałem
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Taki bardzo lubi mój mąż:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    muszę wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    muszę spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Dla mnie coś nowego.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy tak nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ser biały smażony przez misię przyrządzony, zaskoczył pomysłem, zawładnął mym zmysłem, już wiem czego chce i z czym pieczywo zjem se
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię ser smażony, ale sama go nigdy nie robiłam. Twój wygląda bardzo bardzo profesjonalnie i apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !