Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka puławska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 4 szt
majonez tradycyjny 0,5 szklanki
sok z cytryny
cukier
sól
jabłko kwaśne 4 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: surówka puławska

Pory pokroić w cienkie plasterki. Jabłka obrać i zetrzeć na tartce z grubymi oczkami. Skropić sokiem z cytryny i dobrze wymieszać.Doprawić solą i cukrem i wymieszać z majonezem. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 12.10.2011 23:18
pyszna surówka, robię identyczną
Emilia21 01.10.2011 09:44
pycha
Emilia21 01.10.2011 09:44
pycha
m1monika 25.12.2010 16:09
dla mnie super!!!
gacopierz23 29.11.2010 13:44
zdrowe
Ewelina43
Ewelina43 13.11.2010 12:02
smacza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak