Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś drobiowa z grila

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś drobiowa 600 g
majeranek
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
masło 80 g
słonina 70 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś drobiowa z grila

Mięso pokroić w plastry. Mięso naszpikować paskami słoniny, posypać przyprawą do kurczaka i majerankiem. Piersi ułożyć na rozgrzanym ruszcie i opiekać po 7 minut z każdej strony. Podczas pieczenia polewać skapującym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alinka45 29.06.2012 20:37
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak