Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa krem z orzechów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina z kością 25 dkg
śmietana 1 szklanka
żółtko jajek 3 sztuki
sok z cytryny 1 łyżeczka
sól, pieprz, cukier do smaku
włoszczyzna 1 pęczek
orzechy włoskie 40 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: zupa krem z orzechów

z włoszczyzny i mięsa gotujemy rosół przecedzamy orzechy mielimy mieszamy ze śmietaną i żółtkami dodajemy do rosołu i wszystko zagotowujemy doprawiamy do smaku solą pieprzem szczyptą cukru i sokiem z cytryny najlepiej smakuje z małymi krakersami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak