Sposób przygotowania

Grzyby obgotować i zmielic. Ziemniaki zetrzeć na tarce, dodać jajko, mąkę i przyprawy. Wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany olej, nakładać łyżkę farszu grzybowego a następnie przewrócić placki i dosmażyć na wolnym ogniu. Podawać ze startym ogórkiem kiszonym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    musza być rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    takie placki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !