Składniki:
8 liści kapusty włoskiej | |
20dag fasolki szparagowej | |
50dag mielonej wieprzowiny | |
jajko | |
3 cebule | |
zielonej, czerwonej papryce | po1/2 |
2łyżki musztardy | |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 1/2 l |
8 liści kapusty włoskiej | |
20dag fasolki szparagowej | |
50dag mielonej wieprzowiny | |
jajko | |
3 cebule | |
zielonej, czerwonej papryce | po1/2 |
2łyżki musztardy | |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 1/2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: