Sposób przygotowania

Zagotować 3/4 szklanki z cukrem, kakao i masłem. Odłożyć 1/2 szklanki na polewę a resztę wystudzić. Wbić całe jaja, żółtko, wsypać cukier waniliowy, mąkę i proszek do pieczenia, dodać śmietanę kremówkę i dokładnie wymieszać na koniec dodając okruchy orzechów i rodzynek. Ciasto przełożyć do formy i piec ok 40min w tem 170st.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszny!!
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    dobre
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    CIEKAWY PRZEPIS

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !