Sposób przygotowania

Ziemniaczki ugotować. Następnie podzielić je na pół. Pierwszą część skroić na dno naczynia żaroodpornego można je posypać np. przyprawą do ziemniaków Prymatu. Mięso mielone doprawić do smaku dodając sól, pieprz oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Wyłożyć na ziemniakach. Następnie kurki umyć i pokroić na mniejsze kawałki chwilkę podsmażyć na maśle jak tylko woda wyparuje dodać pokrojoną w kosteczkę cebulę. Chwilę poddusić. Wyłożyć na mięso. Następnie pokroić pozostałe ziemniaki. Całość zalać śmietaną połączoną z majonezem. Posypać suszonymi pomidorami z bazylią oraz kawałkami sera pleśniowego. Całość zapiec.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyśmienicie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wypróbuję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !