Sposób przygotowania

Surowe piersi z kurczaka układamy na papierze do pieczenia w nayczyniu żaroodpornym, jedną obok drugiej. Przyprawiamy. Układamy podsmażone plasteki pieczarek. Kolejna warstwa to rozsmarowany majonez na pieczarkach. Ostatnia warstwa to starty ser zółty.

Tak przygotowaną warstwową potrawę wkładamy do piekarnika na ok.45 min w 180 st.C

Najlepiej smakuje z frytkami !

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    eheh same kalorie ale jakie pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !