Sposób przygotowania

Marchewki, ziemniaka i pietruszkę oczyścić, opłukać i ugotować z wywar dosalając go. Gdy warzywa będą miękkie odcedzić je, przełożyć do garnka i zmiksować na jednolity krem dodać 2 szklanki wywaru. Krem marchewkowy zaprawić kwaśną śmietaną i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Posypać posiekaną natką.
Do kremu można dodać dowolne zioła.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Krem jest pyszny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    coś dla mnie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniała zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !