Sposób przygotowania

Fasolkę pokrojoną gotujemy 15 min w osolonej wodzie. Jajka gotujemy na twardo a sałatę rwiemy na kawałki. Osączamy tuńczyka a paprykę i cebulę kroimy w cienkie plasterki. Przygotowujemy sos winegret: ocet ucieramy z solą pieprzem i cukrem i mieszamy z oliwą. Tuńczyka wymieszamy z sałatą, ostudzoną fasolką, cebulą, papryką, oliwkami i ćwiartkami jajek. Zalewamy sosem i odstawiamy na 10 min. Smacznego!

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pychotka!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !