Sposób przygotowania

Jajka rozbełtać razem z mlekiem i serem. Całość doprawić świeżo mielonym pieprzem i startą gałką muszkatołową. Bagietkę pokroić na kromki i posmarować każdą z nich przygotowaną pastą serową. Na dużej patelni rozpuścić masło i podsmażyć przez chwilę nasze grzanki i po 2-3 minutach wlać wino i przykryć. Gotować tak długo, aż ser się roztopi. Podawać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta51

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Pychota, ale tylko z parmezanem włoskim :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwona25

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !