Sposób przygotowania

RYŻ GOTUJEMY Z DODATKIEM VEGETY, SER ŚCIERAMY NA GRUBEJ TARCE. CEBULĘ KROIMY W KOSTKĘ I PODSMAŻAMY NA OLEJU, AŻ SIĘ ZARUMIENI. WSZYSTKIE SKŁADNIKI ŁĄCZYMY, WBIJAMY JAJKA DOPRAWIAMY PRZYPRAWAMI I FORMUJEMY KOTLECIKI. OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYMY NA PATELNI OBU STRON.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    o coś nowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny przepis;D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !