Sposób przygotowania

GOTUJEMY MAKARON DODAJĄC DO WODY OLEJ, ŻEBY KLUSKI SIĘ NIE POZLEPIAŁY. CEBULĘ OBIERAMY I KROIMY W BARDZO DROBNĄ KOSTKĘ, PODSMAŻAMY NA PATELNI AŻ SIĘ ZARUMIENI. UGOTOWANY MAKARON ODCEDZAMY I PRZEKŁADAMY DO MISKI, DODAJEMY PODSMAŻONĄ CEBULKĘ, SER I DOKŁADNIE WSZYSTKO MIESZAMY. PRZED JEDZENIEM PRZYPRAWIAMY SOLĄ.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina56

    Lubię to! Tylko skwary bleee ;/
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    oto mój dzisiejszy obiadek, ale rzeczywiście bez skwarów :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    dianix

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam, ale bez skwarek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    od czasu do czasu mam na takie danie pypcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię takie danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię ze skwarkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    pyszne to !!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !