Sposób przygotowania

MARGARYNĘ I KRÓWKI TOPIMY W GARNKU NA MAŁYM OGNIU, AŻ POWSTANIE GĘSTA JEDNOLITA MASA. DODAJEMY KAKAO. MIESZAMY. ZDEJMUJEMY Z OGNIA I WSYPUJEMY RYŻ, DOKŁADNIE MIESZAMY. JAK MASA TROSZKĘ PRZESTYGNIE FORMUJEMY Z NIEJ SZYSZECZKI.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Wspomnienie dzieciństwa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, jadłam takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    ciekawe jak wyglądają w rzeczywistości, a jak są cukierki krówki to pewnie pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysl
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ale to pewnie jest słodkie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !