Sposób przygotowania

POŁAMANĄ NA KAWAŁKI CZEKOLADĘ PODGRZEWAMY W GARNKU NA MAŁYM OGNIU, STALE MIESZAJĄC, AŻ POWSTANIE JEDNOLITA MASA. JAJKA ROZBIJAMY I DODAJEMY DO CZEKOLADY, PODGRZEWAMY CAŁY CZAS MIESZAJĄC I NIE DOPUSZCZAJĄC DO ZAGOTOWANIA, AŻ MASA ZGĘSTNIEJE. MASĘ STUDZIMY. ŚMIETANKĘ UBIJAMY Z CUKREM I ŁĄCZYMY Z CZEKOLADOWĄ MASĄ. PRZYGOTOWANĄ MASĘ WYLEWAMY DO PUCHARÓW I WSTAWIAMY DO LODÓWKI. PRZED PODANIEM MOŻEMY UDEKOROWAĆ OWOCAMI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    smacznie brzmi
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajny prepis,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    ciekawy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !