Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert w sezamowej panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

camembert 2 krązki
mąka pszenna
sezam
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert w sezamowej panierce

Krążki sera kroimy na pół. Obtaczamy w mące, potem jajku wymieszanym z kilkoma kroplami Kucharka. Na koniec w bułce tartej wymieszanej z sezamem. Smażymy na rozgrzanym maśle do uzyskania złotego koloru. Można podawać z dżemem żurawinowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 08.12.2012 10:08
mm rewelacyjny pomysł;)
kasienka23 18.01.2012 10:50
pyszne
Joanna108
Joanna108 19.10.2011 09:03
camembert - jest; sezam -obecny ... czyli można powoli udać się w stronę kuchni :)
Zoso 01.06.2011 20:12
smaczne :)
pioge7 13.01.2011 19:16
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak