Sposób przygotowania

Krążki sera kroimy na pół. Obtaczamy w mące, potem jajku wymieszanym z kilkoma kroplami Kucharka. Na koniec w bułce tartej wymieszanej z sezamem. Smażymy na rozgrzanym maśle do uzyskania złotego koloru. Można podawać z dżemem żurawinowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    camembert - jest; sezam -obecny ... czyli można powoli udać się w stronę kuchni :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    mm rewelacyjny pomysł;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !