Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip orzechowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
śmietana 22% 2 łyżki
feta 20 dag
orzechy pistacjowe 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip orzechowy

Orzechy szatkujemy na drobne kawałeczki. Masło, śmietanę i fetę miksujemy na jednolitą masę. Solimy do smaku. Dodajemy kawałki orzechów. Mieszamy i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 28.08.2011 09:22
ciekawy smak takiego dipu...
patusia 15.05.2011 12:43
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak