Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć do białości, dodać cukier w dalszym ciągu dokładnie mieszając. Wygnieść mąkę z sodą, wyrobić ciasto i po rozwałkowaniu wykrawać ciasteczka o dowolnym kształcie. Ułożyć na blasze, posypując obranymi i drobno posiekanymi migdałami i piec w średnio nagrzanym piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Fajny przepis muszę wypróbować mam nadzieję, że tym razem uda mi się upiec coś bez jajek.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    asbar

    życzę powodzenia, następnym razem jak będę robić zrobię zdjęcie:) pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !