Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki szynkowe nadziewane fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 20 dag
Kukurydza z Puszki
jogurt grecki 1 łyżka
feta 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki szynkowe nadziewane fetą

Ser osączamy z marynaty, łączymy z jogurtem greckim i rozdrabniamy widelcem, aby uzyskać w miarę jednolitą masę. Dodajemy kukurydzę i wszystko razem mieszamy. Nakładamy na plaster szynki nadzienie i rolujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 24.08.2011 21:49
no to mamy szybką przekaskę:)
Iwona51
Iwona51 16.04.2011 10:17
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak