Sposób przygotowania

Podwójny filet kroimy w kostke ,smażymy z przyprawa gyros i odstawiamy na 2 godz..
Następnie w naczyniu układamy warstwami ;
1]kapusta czerwona
2]pokrojona cebulka w kostkę
3]kladziemy kukurydzę
4]na kukurydzę kladziemy usmażony filet
Następnie z majonezu ,keczupu i czosnku przygotowujemy sos i polewamy na wierzch fileta , przybieramy pokrojonym ogórkiem korniszonem pokrojonym w drobną kostkę.
smacznego!!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam gyrosa:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ja również!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajnie wygląda;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    uwielbiam gyrosa!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !