Sposób przygotowania

Dynię obrać, usunąć środek z pestkami. Miąższ pokroić. Jabłko obrać, pokroić, oczyścić. Cebulę posiekać.
Masło stopić w rondlu, zeszklić cebulę. Dodać jabłko i dynie, posypać curry i ostrą papryką, poddusić. Wlać bulion warzywny, gotować 20 minut. Zmiksować, przyprawić do smaku. Tortellini ugotować, dodać do zupy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi sie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !