Sposób przygotowania

Zioła dokładnie umyć, osuszyć i drobno posiekać. Pasztet wyjąć z puszki, wymieszać z musztardą. Dodać posiekaną mieszankę ziół. Masę przełożyć do szprycy cukierniczej z końcówką w kształcie gwiazdki.
Liście cykorii umyć i ułożyć na talerzu. Wycisnąć na nie masę pasztetową. Pomidorki umyć.Pokroić w plasterki, 1 pomidorka ułożyć na masie. Cebulki przekroić na pół i ułożyć na plasterkach pomidorków. Łódeczki udekorować przekrojonym na pół pomidorkiem i koperkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    szybkie i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    takich jeszcze nie jadłam ale zapowiada się smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    szkoda, że nie ma zdjęcia:(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !