Sposób przygotowania

Owoce dobrze wymyć wydrążyć miąższ pokroić w kostkę . Ryż gotujemy na sypko, łączymy z kukurydzą, pokrojonymi pałeczkami krabowymi. Część tych pałeczek zostaw sobie do dekoracji, jajkami które wcześniej kroimy w kostkę i grejpfrutem . Wymieszać i dodać jeszcze majonez oraz przyprawy. Farszem napełniamy grejpfruty ozdabiamy ładnie ogórkiem oraz pozostałymi pałeczkami. Podawać na sałacie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    tak jeszcze nie robiłam! pomysłowe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !