Sposób przygotowania

KAPUSTĘ BARDZO CIENKO POSZATKOWAĆ, OSOLIĆ, POSYPAĆ KWASKIEM CYTRYNOWYM. PAPRYKĘ I OGÓRKA POKROIĆ W CIENKIE KRÓTKIE PASKI, CEBULĘ W KRĄŻKI. OLEJ WYMIESZAĆ Z MUSZTARDĄ I WYMIESZAĆ Z SURÓWKĄ. MOŻNA DODAĆ TROSZKĘ ZIELENINKI: PIETRUSZKĘ.

Spróbuj również

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    wygląda troche jak kiszona, pzrez co dla mnie bardziej apetyczna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    bo to nie moje zdjęcie,ktoś dodał byle co i pkt złapał :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    no wlasnie widac:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo ja lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo często robię surówki więc następną do wypróbowania będzie ta bo jeszcze takiej nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    eliza135

    niam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię taką:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !