Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak w keczupie babci Anieli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka
kukurydza w puszce 2 łyżeczki
fasola czerwona 2 łyżeczki
masło 1 łyżka
keczup 1 opak. małe
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w keczupie babci Anieli

Pierś z kurczaka należy pokroić w paski i posypać przyprawą do kurczaka. Następnie należy nałożyć na patelnię łyżkę masła i usmażyć, aby się lekko zarumienił. Kolejno dodac fasolę i kukurydzę, później trzeba zalać keczupem i dolać więcej niż połowa szklanki wody. najlepiej podawac z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia21 20.07.2012 09:58
mmm
Emilia21 20.07.2012 09:58
mmm
Ewelina47 20.06.2012 21:12
fajniutkie
misia53 21.10.2010 15:31
Do spróbowania.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak