Sposób przygotowania

W garnuszku rozpuszczamy margarynę z cukrem, następnie dodajemy kakao naturalne i 1-2 łyżki ciepłej wody. Możemy również dodać posiekanej ciemnej czekolady. Wszystko razem zagotowujemy. Zestawiamy z ognia i pozostawiamy do przestygnięcia. Gdy nieco stężeje polewamy ciasto.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    ja mam podobny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Coś dla mnie - wszystko co z czekoladą to biorę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jeśli babka, to z polewą albo lukrem :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Wspaniała polewa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    domowa lepsza, choć zazwyczaj z lenistwa sięgam po gotową;P
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    A szybko tężeje ? ostatnio miałam jakąś polewę to schła i schła..
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    trochę musi postać, ale do końca jest lekko miękka - nie taka jak czekolada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    coś wspaniałego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !