Sposób przygotowania

Polędwiczkę przecinamy na połowę, ale nie do końca. Lekko rozbijamy, aby powstał ładny kawałek mięsa. Szpinak dusimy na odrobinie oleju, doprawiając do smaku solą i pieprzem. Polędwiczkę nacieramy przyprawami. Rozkładamy do środka połowę szpinaku, na to tarty ser, i zakrywamy resztą szpinaku. Zwijamy w roladę. Spinamy wykałaczką. Lekko podsmażamy, około 3 minuty z każdej strony. Następnie wkładamy do piekarnika i pieczemy około 30 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ekskluzywne jedzenie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności!!;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !