Sposób przygotowania

Z ŻÓŁTEK, MĄKI, ŚMIETANY, MASŁA I CUKRU ZAGNIEŚĆ CIASTO DODAJĄC STARTĄ SKÓRKĘ Z CYTRYNY. CIASTO MUSI BYĆ PULCHNE. JEŚLI JEST ZBYT RZADKIE DODAĆ MĄKI. CIENKO ROZWAŁKOWAĆ, POKROIĆ DOŚĆ DUŻE PROSTOKĄTY, PRZECIĄĆ NA ŚRODKU WZDŁUŻ TAK OKOŁO 5 CM I PRZEŁOŻYĆ. SMAŻYĆ NA ZŁOTY KOLOR WE WRZĄCYM SMALCU. WYJMOWAĆ NA BIBUŁĘ. GDY TŁUSZCZ OBCIEKNIE CHRUSTY POSYPAĆ CUKREM PUDREM.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Lubię chruściki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    faworeczki, pyszności a i moje dzieci za nimi przepadają i bardzo często smażę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    chrusty są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne do kawki...
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    chrusty, uwielbiam je, ale dawno nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pychota:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !