Sposób przygotowania

Mortadelę przygotować jak schabowe czyli obtoczyć w bułce i jajku na przemian (tzw. podwójna panierka) . Usmażyć na rozgrzanej margarynie podawać z ziemniakami i suróweczką...

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    też takie robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    też taką jadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    tak przyrządzona mortadela jest pyszna ;) też jadam taką :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    dziś miałem na obiad:-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    mniam, mniam...
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    też robię, szybki sposób na coś ciepłego
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    przepyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    smaczne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    potwierdzam, bardzo dobra:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha;)
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    też taką robię,pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też robię bardzo pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !