Sposób przygotowania

Mieszamy dokładnie majonez z keczupem i białym winem. Podajemy do wędlin, zimnych mięs, serów i jajek na twardo.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy przepis i szybki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super! pomyslowe:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    robiłem podobnie tylko bez białego wina....koniecznie muszę wypróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawy sos! na pewno smaczny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    muszę spróbować zrobić taki z winem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !