Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surowa zupka estragonowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

warzywne kostki rosołowe 3 sz
gruntowe pomidory 4 szt duże
estragon 4 łyżki
woda 6 szklanek (oligoceńska)

Przepis i sposób przygotowania na: Surowa zupka estragonowa

Pomidory sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki, pokroić w drobną kostkę. Estragon oczyścić i posiekać. Wodę zagotować z kostką, dodać pomidory i estragon. Zagotować i zdjąć z ognia, zostawić na 15 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak