Sposób przygotowania

Śledzie, choć z tacki, wymoczyć w wodzie przez kilka godzin, np. przez noc. pokrojone ułożyć na talerzu, posypać drobno skrojona cebulka i posiekanymi jajkami na twardo. Kilka łyżek majonezu zmieszać z kilkoma łyżkami jogurtu. sosem tym polać śledzie pod jajkami. Zalane posypać parmezanem i pokrojonym szczypiorkiem dymki lub posiekana czerwona cebula.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pycha.
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Fajniutke
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    śledzie z jajkiem ? troszkę ryzykowne połaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    bardzo dobry przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !