Sposób przygotowania

Z moreli wyjmij pestki najpierw, a w ich miejsce włóż kostkę cukru . Serek wymieszaj z jajkami. Wanilię przekrój zeskrob miąższ i dodaj do masy. Wymieszaj z cukrem z masłem i z sokiem z cytryny. Zagęszczamy bułką tartą . Wstawiamy na 30 minutek do lodówki. Wyjmij i podziel na 8 częsci, każdą rozpłaszcz w środek wsadz morelę . Oblep ciasto wokół owocu formując kulę. Wstaw wodę z dodatkiem soli i wkładaj kule pojedynczo i gotuj na małym ogniu, kiedy zaczną wypływać to znaczy że trzeba je wyjąć. Obtaczamy mokre w panierce : masło stapiamy , wymieszaj z cukrem i orzechami.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Pięknie wyglądają i są smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno smaczne,,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !