Sposób przygotowania

1. biiałka ubić na sztywno, utrwalić cukrem, dodać żółtka i dalej ubijać na końcu dodać mąkę , kakao i proszek , delikatnie wymieszać, ciasto wylać na wysmarowaną tortownicę i upiec.

2. zimny biszkopt, włożyć do tortownicy, jogurt wlać do niseczki żelatynę rozpuścić w pół szklanki wody, wlać do jogurtu, wymieszać , wylać na biszkopt, ułożyć na jogurcie maliny, zalać je wcześniej rozpuszczoną galaretką w 3,5 szklanki wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    jogurt o smaku owoców leśnych
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    apetyczne!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    apetyczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacyjne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomity wygląd-cudowne kolory.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Pięknie się prezentuje! Pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wspaniałe ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładne kolorki,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    a ile tej mąki do biszkoptu?chyba zapomniałaś wpisać,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !