Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BULION POMIDOROWY

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kostki rosołowe 4 KOSTKI
żółtka jaj 2 SZT.
przecier pomidorowy 1 SZT.
gęsta śmietana 4 LYZKI
TARTY SER ZOLTY 2 LYZKI
papryka mielona DO SMAKU
Pieprz czarny mielony Prymat DO SMAKU
sól DO SMAKU
cukier DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: BULION POMIDOROWY

W LITRZE WRZATKU ROZPUSCIC KOSTKI ROSOLOWE. PRZECIER POMIDOROWY WYMIESZAC Z ZOLTKAMI I TARTYM SEREM. DODAC DO ROSOLU DOPRAWIC CUKREM I PIEPRZEM, NIE GOTOWC. NALEWAC DO FILIZANEK, NA WIERZCH KLASC PO LYZCE SMIETANY, POSYPAC PAPRYKA.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak